billiga hemsidor l sökmotoroptimerade hemsidor l hemsidor för småföretagaren l prisvärd webbdesign  

Billiga hemsidor
billiga-hemsidor.nu

Kontakt:
070-5872271

Epost:
info@billiga-hemsidor.nu

Lite billigare -
men mycket bättre!

 
sokmotoroptimerade_hemsidor_prisvard_webbdesign.gif
Hem Billig hemsida Sökmotoroptimerad hemsida Bilder till hemsida Referenser AirBnb

Referenser på sökmotoroptimerade sajter

Här finner du EN DEL referenssajter som Billiga Hemsidor (Scotten WebbDesign) sökmotoroptimerat och där i princip ligger på Topp 10  på Google för minst ett, ofta flera av sina mest relevanta sökbegrepp.

Restaurang, catering, konferenser & kursgårdar 

Inom nischen restauranger, catering, kursgårdar och konferensanläggningar har vi hjälpt ett flertal kunder till förbättrade positioner i sökmotorerna.

 

Vi börjar med att nämna Balingsholm konferens & kursgård som ligger vid den lilla sjön trekanten i Huddinge söder om Stockholm. Där kan man konferera naturnära i naturskön omgivning med moderna konferenslokaler med bl.a. trådlöst internet till alla konferens rum. Förutom konferenser så kan man också ha bröllopsfesten eller andra större fester där.  Vi har själva varit där och både fått njuta av den trevliga miljön och den välsmakande maten för att inte nämna den trevliga personalen. De är nu också Svanenmärkta.

Om du någon gång skulle vilja använda dig av catering kan vi rekommendera en mycket trevlig och bra catering i Stockholm centralt i city, Säbb & Blomqvist Catering på Regeringsgatan. De serverar lunch till Alectas personal  i samma hus där de också har sin festlokal. Festvåning centralt i Stockholm alltså!. Jag har testat deras julcatering och det var verkligen något extra och även anlitat dem i samband med sonens studentmottagning - stor succé. Nu är det snart dags för årets julbord också - då kan jag rekommenderra dessa två Säbb & Blomqvists julbord och Active Caterings julbord .

 

Det finns ett par till cateringfirmor jag vill tipsa om. Dels  Paul Degen Catering i Täby / Danderyd. Det är Paul Degen som driver en egen festvåning och cateringfirma i Enebybergs gård. Paul kan även ordna musiker och transport till bröllop och student.

 

I Nacka ligger en annan trevlig och bra catering i Stockholm, Active Catering. De har även de festlokal i Nacka i Danviks Center alldeles vid Danviksbron. De har naturligtvis också julbord för dig som bor i Nacka eller Stockholm.

Kanaans Bangolf vid Kanaanbadet vid Mälaren i Bromma - kan du fika, äta glass och även äta enklare maträtter samt spela en omgång minigolf och njuta av den vackra och välskötta minigolfbanan och utsikten över Mälaren.

Ekgården - är en pittoresk liten dalagård i Västra Rönnäs, de ena av de 2 Rönnäsbyarna i Dalarna nära Insjön. Den är varsamt uppbyggd och renoverad mellan 1999-2004.