billiga hemsidor l sökmotoroptimerade hemsidor l hemsidor för småföretagaren l prisvärd webbdesign  

Billiga hemsidor
billiga-hemsidor.nu

Kontakt:
070-5872271

Epost:
info@billiga-hemsidor.nu

Lite billigare -
men mycket bättre!

 
sokmotoroptimerade_hemsidor_prisvard_webbdesign.gif
Hem Billig hemsida Sökmotoroptimerad hemsida Bilder till hemsida Referenser AirBnb

Referenser på sökmotoroptimerade sajter

Här finner du EN DEL referenssajter som Billiga Hemsidor (Scotten WebbDesign) sökmotoroptimerat och där i princip ligger på Topp 10  på Google för minst ett, ofta flera av sina mest relevanta sökbegrepp.

Hälsa och välbefinnande

Inom nischen hälsa och välbefinnande har vi hjälpt ett flertal kunder till förbättrade positioner i sökmotorerna. Det är massage, akupunktur, spabehandling, kiropraktor, naprapati, alternativ medicin samt samtalsterapi av olika slag, stresshantering, mindfulness, sorgbearbetning mm. Även smärtlindring och förlossningsförberedelser samt hemtjänst och äldreomsorg.

Då det gäller hälsa och välbefinnande i olika former så har vi också ett antal kunder med olika inriktning.

Vasaparkens Läkarmottagning har specialistläkare inom invärtesmedicin, reumatologi, ortopedi och ögonlockskirurgi. De har också en dietist som arbetar med kostrådgivning och med viktopererade patienter.

Leg. kiropraktor Hans Andersson i Nacka med Nacka och Värmdö som upptagningsområde för dig som har värk, smärta och andra besvär. Han behandlar ryggont, ryggskott,  nackvärk,  nackspärr,  ischias, whiplashskador, idrottsskador. 

Hos AAA-kliniken vid Odenplan i Stockholm kan du få både akupunktur och naprapati i Vasastan och annan alternativ medicinsk behandling. Ibland kombinerar de dessa med ett mycket bra resultat. 
Jag går själv på behandling där - massage och akupunktur.

Ibland kan det räcka med att man får massage - ja då kan du vända dig till Multifidi Massage på Kungsholmen, Stockholm eller om det är ett företag som vill erbjuda sin personal företagsmassage.


Vill du ha en annan typ av massage och sköta om dig riktigt ordentligt, kan jag rekommendera ett
spa i slottsmiljö 
- Spa Linaro som är sedan 25 maj 2017 inhyst på Ulfsunda Slott i Bromma (tidigare i Hesselby Slott) och som erbjuder både traditionell spabehandling men även Hot Stone massage, Hot Chocolate inpackningar, vaxning, manikyr mm. Eller  varför inte testa ett lunchspa. Unna dig en riktigt god lunch, när ni är mätta och belåtna väntar en varm bastu och skön ryggmassage.

Om du inte bor i Stockholm utan i Örebro eller någon annanstans i Närke så passar det troligen bättre om du kontaktar Hälsocenter i Närke. Förutom den klassiska massagebehandlingen arbetar de mycket med specialbehandling vid tinnitus och artros mha laser och ultraljud, hjälper dig med skoinlägg mm.

 

Ibland kan man behöva tala med en utbildad terapeut. Här är exempel på några samtalsterapeuter med lite olika inriktning.

Klara Samtal & Utveckling i Stockholm erbjuder samtalsterapi och coaching till dig som vill lära känna dig själv bättre och skapa en förändring i ditt liv oavsett om det gäller privat eller arbetslivet.  Klara Samtal drivs av Ywonne Bjärkenrud Auktoriserad & Diplomerad samtalsterapeut och coach i Psykosyntes.

En annan samtalsterapeut i Stockholm - som ger liknande terapi & coaching är Carina Larson Terapi & Personlig utveckling.


Lotusutveckling verkar för personlig utveckling och växande. Dels som samtalsterapeut och coach samt frigörande dans meditationsgrupper och drömgrupper. 

Gripsholms Tandläkeri och Anette Schilling erbjuder tandvård, tandblekning, tandreglering för dig som bor i Mariefred, Nykvarn, Södertälje, Strängnäs, Stallarholmen, Åkers Styckebruk. 

Om du vill sköta om din hälsa eller kanske behöver gå ner i vikt och andra metoder inet fungerat så kan du kontakta Maria på Livsstilsforum.se. Hon är också specialiserad på seniorhälsa dvs. få de som är lite äldre att må bra och känna sig friskare och piggare.